Ons werk

De activiteiten gekoppeld aan het samen runnen van de koffie en thee schenkerij staan daarin centraal. Daarin kijken we naar de specifieke wensen of behoeften van de individuele medewerker en sluiten daar bij aan met activiteiten op maat. We bieden iedereen de gelegenheid om op een passende manier mee te doen. Naast de werkzaamheden gekoppeld aan de koffie en thee schenkerij is er ook ruimte voor andere activiteiten zoals werken in een moestuin, bakken en koken, creatieve vaardigheden, bewegen en gezond eten, etc.

Wij werken in onze activiteiten ook samen met de andere gebruikers van het pand; OKI kinderdagopvang, BLOEMM (handgemaakte woonaccessoires) en de beheerder van het pand. Dit vergroot de mogelijkheid aan activiteiten.

Noordlaren wil het gebouw de Rieshoek bewaren voor het dorp. Dit wordt gedaan door binnen het gebouw ook activiteiten aan te bieden voor de dorsgemeenschap. Ook daarin participeren wij. Hierbij kun je denken aan een maandelijkse knutselmiddag voor de kinderen uit het dorp, inloop voor senioren, exposities, vergaderingen en het vieren van familiefeestjes.